Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Bengt Jakob Ignatiuksen jälkeläiset

« Back to Projects Dashboard

view all

Profiles

Sukuun kuuluva!

Tätä projektia ei enää lukuisten väärinkäytösten vuoksi seurata. Sukutapahtumia päivitetään ainoastaan suvun suljetuille fb- sivuille. Ylläpito.

'Ignatius -suku

on lähtöisin Viipurin läheltä Ignattalan kylästä, jossa vuoden 1543 maakirjan mukaan asui Per Maununpoika Ignatt. Suvun ensimmäinen kirkonmies oli Mathias Ignatius (s. n. 1610 Viipurissa ja k. 1680 Juvalla). Hän työskenteli pappina Savonlinnassa.

Sukuseuran kantaisäksi sukuseuran sääntöjen mukaan on nimetty teologian tohtori, Vihdin kirkkoherra 1794 - 1801, Halikon kirkkoherra 1.5.1801, Ulvilan kirkkoherra 16.12.1824, ritari 1818, kontrahtirovasti, virsirunoilija Bengt Jakob Ignatius (*16.1.1761 Tuusula, †6.11.1827 Ulvila). Haudattu Halikon kirkon viereen. Oli kolmasti aviossa ja sai 18 lasta, joista vain yhden kautta Ignatius -suku nimenkantajana on jatkunut nykypäivään.

Sukuyhdistys Ignatius ry:n
SÄÄNNÖT (ote)Yhdistyksen nimi on Sukuyhdistys Ignatius ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.Yhdistyksen äänivaltaiseksi varsinaiseksi jäseneksi on oikeutettu pääsemään jokainen suvun jäsen, joksi katsotaan rovasti, jumaluusopintohtori Bengt Jacob Ignatiuksen jälkeläinen, joka on täysi-ikäinen.
Kannattajajäseneksi ilman äänioikeutta voi päästä suvun jäsenen alaikäinen lapsi, aviopuoliso tai avopuoliso tai muu luonnollinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Sukuhistoriaa artikkeleina ja valokuvian löytyy: https://www.facebook.com/groups/ignatiussuku/?ref=bookmarks

Englantiin siirtynyt haara
Sukukirjamme taulu 19, minkä voisi täydentää alla olevien lähteiden mukaan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Ignatius_Borissow
http://freespace.virgin.net/stone.s451/people/borissowHist.html

Muita Ignatius -sukuja
http://ignatius-suku.org/Ignatius_kotisivu.htm
http://www.rogelsukuseura.fi/index.php?m=plist&lett=I
ym.