Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

This project is about first old cemetery of St.Stephen's in Split, Croatia.

Work in progress

Please join us!

Your participation are welcome in this project. For join to this project (select ACTIONS (top right) and click Join Project) if you are or would like to become a part and participation of this project.

s3.amazonaws.com/photos.geni.com/p13/db/96/dd/25/5344483bdc93afb4/ran99maf_t2.jpg
For instructions on how to use Geni, refer to the Geni Help Portal
For any question, please using a field for discussion in project, here.●▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬♥▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●

For other information about project please refer on croatian language.

Ovo je projekt o prvom starom groblju Sv. Stjepana u Splitu, Hrvatska.

Radovi u tijeku

Dodajte profile sa svog stabla i slobodno ažurirajte popis u nastavku. / Add profiles from your tree and update the list below.

Pridružite nam se!

Vaše sudjelovanje je dobrodošlo u ovom projektu. Da biste se pridružili ovom projektu (odaberite Akcije (gore desno) i kliknite Pridružite se projektu) ako ste ili želite postati dio i sudjelovati u ovom projektu.

s3.amazonaws.com/photos.geni.com/p13/db/96/dd/25/5344483bdc93afb4/ran99maf_t2.jpg
Upute o korištenju Geni, pogledajte Geni Help Portal
Za sva pitanja upotrijebite polje za raspravu u projektu,ovdje.●▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬♥▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●

Povijest / History

Sustipan (tal. Cimitero St. Steffano, Cimitero Sustipan, eng. Cemetery Sustipan, St.Stephen's Cemetery) manji poluotok smješten nedaleko od središta grada Splita, koji sa jugozapada zatvara splitsku gradsku luku. Tu je u kasnoj antici postojala kršćanska bazilika, na čijim je temeljima sagrađen srednjovjekovni samostan sv. Stjepana pod borovima, koji je imao veliki ugled u Splitu. U to samostanu je jedno vrijeme (od 1078.) živio i posljednji član kraljevske dinastije Trpimirovića, Stjepan II. († 1090./91.), nakon što se odrekao svih časti i krune u korist hrvatskog bana Dmitra Zvonimira.

Samostan je propadao od 14. stoljeća, kada su ga napustili redovnici, da bi naposljetku bio porušen 1832. godine kada je gradska uprava odlučila na tom mjestu podići gradsko groblje. Nakon Drugog svjetskog rata, groblje je porušeno i premješteno (jedan dio) na današnju lokaciju na Lovrincu, a prostor Sustipana pretvoren je u park.

Na ovom groblju su bili pokopani građani, vojnici, svećenici, obitelji, djeca tijekom povijesti grada Splita za vrijeme Austro-Ugarskog carstva, 1.i 2. svjetskog rata.

Pojedine osobe od građanstva su bile pokapane: u zajedničke grobnice od pojedinih Bratovština, grobnice pojedinih obiltelji ili zasebnim grobovima, čak je bilo grobova koji nisu imali nikakvih oznaka. - Za detaljnije pogledajte članak/ For more details see this article: Sustipanske grobnice / Sustipan - St.Stephen's Cemetery' graves, gravestones

SUSTIPAN 1959. godine - godina rušenja groblja

1959. godine, odlučeno je da se sravni jedno od najljepših mediteranskih groblja na Sustipanu, što je prema mišljenju mnogih stručnjaka i kroničara najveći kulturocid u novoj povijesti grada Splita. Od osnutka groblja 1826. pa do Drugog svjetskog rata tamo je bilo ukopano više od 50.000 Splićana, više nego je Split imao živih stanovnika četrdesetih godina prošlog stoljeća.

Tom monstruoznom razaranju gradske povijesti pomogla je i struka, krema povjesničara umjetnosti i urbanista. Političku odluku da se sravni groblje podržali su akademici Stjepan Gunjača i Kruno Prijatelj, kao i braća Jerko i Tomislav Marasović, koji su izradili prijedlog novog Sustipana bez groblja.

Taj plan su podržali i vodeći splitski urbanisti - Stanko Dvornik, Milorad Družeić i Budimir Pervan. Izostankom sa sastanka izbjegli su se očitovati akademici Milan Prelog, Andro Mohorovičić i Cvito Fisković koji je bio tada direktor Konzervatorskog zavoda. Izdvojena mišljenja imali su Vladimir Rismondo, Ksenija Cicarelli te Duško Kečkemet, koji se jedini oštro suprotstavio uništenju ovog groblja.

Na čelu grada Splita je u to vrijeme bio gradonačelnik Rade Dumanić. Za razliku od rušenja Monumentalne fontane na Rivi, poznato je da većina gore spomenutih koji su bili za rušenje i devastaciju groblja bili dobitnici nagrade grada Splita za životno djelo. Nije poznato da li im se ovaj slučaj rušenja groblja na Sustipanu uzelo u obzir kao jedno od njihovih značajnih postignuća.

Za vrijeme rušenja groblja gospodin Duško Kečkemet, koji je ujedno zaslužan sa sačuvane nadgrobne spomenike sa groblja. On je tada potrpao u kamion nadgrobnih spomenika sa groblja koliko je mogao i odvezao ih u Muzej arheoloških spomenika i Muzej grada Splita, gdje se isti i dan danas nalaze i čuvaju. Oko dvije trećine pokojnika ostalo je na Sustipanu, a neke kosti završile su u rupi kraj crkve sv. Stjepana.

Na zapadnoj strani groblja bile su grobnice raznih bratovština i te kosti su razbacane , a vjerojatno ih još ima i dan danas u dubljim slojevima. Samo jedan mali dio posmrtnih ostataka i grobnica je prebačen na Tršćenicu (groblje Lovrinac), kao i grobnice splitskih gradonačelnika, te od pojedinih članova splitskih obitelji u obiteljske grobnice, dok neki od spomenutih posmrtnih ostataka se nalaze u zajedničkoj grobnici na groblju Lovrinac. Nekoliko godina nakon uništenja groblja još su se mogle vidjeti kosti u uništenim grobovima. Dio kostiju je završio u moru, no tome nema pisanih tragova, ali ima još živih svjedoka koji su to gledali i mogu posvjedočiti o tome kao gosp. Vinko Jelaska.

Sustipanske grobnice / Sustipan - St.Stephen's Cemetery' graves, gravestones

Crkveni odjeljak na groblju Sv. Stjepan / A Church section at the St.Stephen's Cemetery - priests

Građanski odjeljak na groblju Sv. Stjepan / A Citizens section at the St.Stephen's Cemetery - Civilians, childrens and families

Vojni odjeljak na groblju Sv. Stjepan / A military section at the St.Stephen's Cemetery - soldiers, children of soldiers, wives of soldiers and other members from their family

From this below list of Church records of deaths available a information about last resting place of soldiers / person, who are buried on this cemetery. In this Church records was wrote about soldier/ person and where was been a grave, tomb number and field on cemetery, with all other informations. Some pictures of graves, tombs and gravestones are available in book about cemetery, separated pictures aren't available because this cemetery was been demolished after WW2. Some of gravestones and tombs are exists and available today, about them you can look in Museum of city Split, Archaeological Museum of Split or on local cemetery Lovrinac.

Follow this example in this project:

Vojnici / Soldiers

In list below, deaths and burial of soldiers are incude a name of soldiers and grave or tomb number. On this list was added a soldiers, who are burialed on cemetery in other places, who was born from other places/ country, but informations of their deaths was recorded in this Church records of military hospital.

In description of all profile are exist and include a links of records of deaths from Church record. All this profiles you can updated, merge, and find a relative connections with other people and use for continue researching.

<Ispod dodajte ime vojnika / osobe - Below add the name of the soldier / person or only add a profile in project>

Deaths and Burials 1861-1896

Deaths and Burials 1880-1899

1880

1881

1882

resume research and add profiles from the above-mentioned years

1883

1884

 • Theresia Anna Kögl, no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Ilija Lulić , no tomb number, burial in Military field section, from Biorine, Imotski, Croatia
 • Mirko Blažić, no tomb number, burial in Military field section, from Podbablje, Imotski, Croatia
 • Simon Stöckl, no tomb number, burial in Military field section, from Hlinkerberg, Schvaz, Tirol
 • Edmund Langer, no tomb number, burial in Military field section, from Benisch, Freudonthal, Schlesian

1885

 • Hugo Jurisevich (Jurišević), no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Josef Pospel, no tomb number, burial in Military field section, from Dobrev, in Steimar
 • Carl Frecherr von Anders, no tomb number, burial in Military field section, from Schmaubeerg, Germany
 • Elias Dondur, no tomb number, burial in Military field section, from Žagrović, Knin, Croatia
 • Franz Prizmić, no tomb number, burial in Military field section, from Blato, Korčula, Croatia
 • Giovanni Dujič, no tomb number, burial on Jesenice cemetery, from Jesenice, Croatia
 • Jakob Pavičić, no tomb number, burial in Military field section, from Radošić, Sinj, Croatia

1886

 • Ruppert Ulbel, no tomb number, burial in Military field section, from Marburg in Steiremark, Maribor, Slovenia
 • Peter Nenadić, no tomb number, burial in Military field section, from Vinjani, Imotski, Croatia
 • Johamm Char, no tomb number, burial in Military field section, from Grüssan in Mähren
 • Gustav Lupersböck, no tomb number, burial in Military field section, from Rechintz Eisenburger Comitat in Ungarn, Hungary
 • Anton Weber, no tomb number, burial in Military field section, from Saatz, Böhmen, Žatec, Czechia
 • Peter Križanac, no tomb number, burial in Military field section, from Radošić, Sinj, Croatia
 • Emanuel Fuhrmann, no tomb number, burial in Military field section, from Eger Leitmenik in Böhmen
 • Anton Jukić, no tomb number, burial in Military field section, from Živinić, Sinj, Croatia
 • Jure Labrović, no tomb number, burial in Military field section, from ?
 • Anton Birčić, no tomb number, burial in Military field section, from Omiš, Croatia

1887

 • Ivan Njegovan, no tomb number, burial in Military field section, from Tribanj, Benkovac , Croatia
 • Marinko Marić, no tomb number, burial in Military field section, from Senković, Skradin, Croatia
 • Nikola Vukasović, no tomb number, burial in Military field section, from Dugopolje, Croatia
 • Fodor Samardžić, no tomb number, burial in Military field section, from Krivoscie, Kotor, Montenegro
 • Alojz Zrilić, no tomb number, burial in Military field section, from Ravaljice, Benkovac, Croatia

1888

 • Marko Čikeš, no tomb number, burial in Military field section, from Grabovac, Imotski, Croatia
 • Josef Cerar, no tomb number, burial in Military field section, from Luković near Steirn, Krain, Slovenia
 • Lnvgold Igl, no tomb number, burial in Military field section, from Ragusa (Dubrovnik), Croatia
 • Ivan Tavra, no tomb number, burial in Military field section, from Ričice, Imotski, Croatia
 • Vasilj Zelić, no tomb number, burial in Military field section, from Zegar, Benkovac, Croatia
 • Nikolaus Zůglich, no tomb number, burial in Military field section, from Nerezine, Lošinj, Croatia
 • Ćiro Djaković (Đaković), no tomb number, burial in Military field section, from Vrbnik, Knin, Croatia
 • Mate Čaljkušić, no tomb number, burial in Military field section, from Opanci, Croatia
 • Martino Mataja, no tomb number, burial in Military field section, from Novi, Croatia
 • Marko Zmůkić, no tomb number, burial in Military field section, from Krioosie, Kotor, Montenegro
 • Pave Rabić, no tomb number, burial in Military field section, from Korlat, Benkovac, Croatia

1889

 • Jovan Stipandić, no tomb number, burial in Military field section, from Jesenice, Benkovac, Croatia
 • Carolina Andorfer, no tomb number, burial in Military field section, from Linz, Austria
 • Šime Vicković, no tomb number, burial in Military field section, from Nadin, Benovac, Croatia
 • Josef Fabricio, Feldwebel, no tomb number, burial in Military field section, from Lursa 68,Dolegna, Lezk. Gradiška, Küstenland
 • Franz Jerković, no tomb number, burial in Military field section, from Golubić, Knin,Croatia
 • Dmitar Gnjatović, no tomb number, burial in Military field section, from Bilišane, Benkovac, Croatia
 • Ilin Mjiaković, no tomb number, burial in Military field section, from Truić, Knin, Croatia
 • Lnogvid Spandl, no tomb number, burial in Military field section, from Schvarzwaser, Biletiz, Schleisen
 • Zlatan Vukorepa, no tomb number, burial in Military field section, from Kljuć, Knin, Croatia
 • Ante Jurjević, no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Josef Lůpić, no tomb number, burial in Military field section, from Campora, Zadar, Croatia
 • Jůra Susnjara (Jure Šušnjara), no tomb number, burial in Military field section, from Vrhopolje, Sinj, Croatia
 • Spasoja Kovačević, no tomb number, burial in Military field section, from Vrlika, Croatia

Deaths and Burials 1890 -1896

1890

 • Erste Můsazo, no tomb number, burial in Military field section, from Arbanasi, Zadar, Croatia
 • Filip Opačić, no tomb number, burial in Military field section, from Biovicim-selo, Benkovac, Croatia
 • Josa (Josef) Botić, no tomb number, burial in Military field section, from Labin, Trogir, Croatia
 • Jure Palada, no tomb number, burial in Military field section, from Marina, Trogir, Croatia
 • Ivan Braovac, no tomb number, burial in Military field section, from Tijarica, Croatia
 • Egidius Perloz, no tomb number, burial in Military field section, from Triente-Tirol, Austria
 • Mate Rogulič, no tomb number, burial in Military field section, from Dolac, Sinj, Croatia
 • Marian Josef Rajmund Šimun Buljeta detto Niltto, no tomb number, burial in Military field section, from Pag, Croatia
 • Ante Katić, no tomb number, burial in Military field section, from Starigrad, Benkovac, Croatia
 • Luka Gačeša, no tomb number, burial in Military field section, from Dobropoljci, Benkovac, Croatia
 • Anton Lang, no tomb number, burial in Military field section, from Spalato (Split), Croatia
 • Jůvan Strikič (Jovan Strikič), no tomb number, burial in Military field section, from Bisko, Sinj, Croatia
 • Anton Alois Ferrant, no tomb number, burial in Military field section, from Wippach, Adelsberg, Krain, Postojna, Slovenia
 • Ivan Jukić, no tomb number, burial in Military field section, from Bitelić, Sinj, Croatia
 • Ivan Manajlović, no tomb number, burial in Military field section, from Turić, Knin, Croatia
 • Carl Pronaý, von Tot-Prona und Blatincza, no tomb number, burial in Military field section, from Romhány, Hungary , soldier on board of S.M. Torpedoboat "Greif"
 • Jacob Olnić, no tomb number, burial in Military field section, from Vojnić, Sinj, Croatia
 • Ante Kunčić, no tomb number, burial in Military field section, from Sitna, Knin, Croatia
 • Thuodor Joharnmatz Generalmajor, Vrelo, no tomb number, burial in Military field section,

1891

 • Ivan Vučemilović, no tomb number, burial in Military field section, from Ježević, Sinj, Croatia
 • Šime Vušković, no tomb number, burial in Military field section, from Mravica, Zadar, Croatia
 • Franz Baudaš, no tomb number, burial in Military field section, from Ajba, Gorz, Ajba, Nova Gorica, Slovenia
 • Mate Radiša, no tomb number, burial in Military field section, from Podasoje, Sinj, Croatia
 • Šimun Režić, no tomb number, burial in Military field section, from Maviče, Sinj, Croatia
 • Ante Skansi, no tomb number, burial in Military field section, from Sv.Martin (St.Martino), Split, Croatia
 • Marko Totić, no tomb number, burial in Military field section, from Cetina, Sinj, Croatia
 • Matan Popović, no tomb number, burial in Military field section, from Mokro Polje, Knin, Croatia
 • Antun Marić, no tomb number, burial in Military field section, from Brnaze,Sinj, Croatia

1892

 • Simo Gadžić, no tomb number, burial in Military field section, from Tribanj, Benkovac, Croatia
 • Špiro Kunić, no tomb number, burial in Military field section, from Šibenik, Croatia
 • Mišo Kraljević, no tomb number, burial in Military field section, from Podbablje, Imotski, Croatia
 • Ljarmgor Gregorčić, no tomb number, burial in Military field section, from Kern, Tolmain, Küstenland
 • Marko Rubčić, no tomb number, burial in Military field section, from Jezerane, Croatia
 • Carl Anton Johamm Kolar, no tomb number, burial in Military field section, from Zadar, Croatia
 • Armand Josef Delkin, no tomb number, burial in Military field section, from Split

1893

 • Leopold Rudolf Ricahrd Kopatsch (Kopač), no tomb number, burial in Military field section, from Split
 • Mihael Mušura, no tomb number, burial in Military field section, from Zagvozd, Croatia
 • Bariša Škegro, no tomb number, burial in Military field section, from Brotuje Gornje, Mostar, Herzegovina
 • Johann Malfer, no tomb number, burial in Military field section, from Stravino, Vezzano, Tirol
 • Luka Brajković, no tomb number, burial in Military field section, from Živogošće, Croatia
 • Dujam Nekić, no tomb number, burial in Military field section, from Jesenice, Benkovac, Croatia

1894

 • Anton Krainz see a note in description of his profile
 • Inocanz Orsingher, no tomb number, burial in Military field section, from Canale, Primiero Tirol, Tyrol, Austria
 • Todor Plavčić, no tomb number, burial in Military field section, from Golubić, Knin, Croatia
 • Anton Baričević (Antun, Ante), no tomb number, burial in Military field section, from Jesenice, Benkovac, Croatia
 • Ignatz Mornar, no tomb number, burial in Military field section, from Kaštel Štafilić, Croatia

1895

 • Nikola Mirković, no tomb number, burial in Military field section, from Benkovac, Croatia
 • Pawl Jeras (Pavle),no tomb number, burial in Military field section, from Neuvukovar, Vukovar, Croatia
 • Stipan Bajić,no tomb number, burial in Military field section, from Lokovičić, Imotski, Croatia

1896

 • Franjo Birkić (Franz), no tomb number, burial in Military field section, from Medviđa, Benkovac, Croatia
 • Ložo Lončar, no tomb number, burial in Military field section, from Popović, Benkovac, Croatia
 • Matan Škoda, no tomb number, burial in Military field section, from Gozica, Zadar, Croatia
 • Ivan Milanko, no tomb number, burial in Military field section, from Muškovci. Benkovac, Croatia

Deaths and Burials 1896-1919

1896 - 1900

1901 -1910

 • Mate Tokić, Tomb II, Field 13, from Kožino, Zadar
 • Mate Jurašin, Tomb II, Field 13, from Brištane, Croatia
 • Jakov Plazibat, Tomb II, Field 13, from Postira, Croatia
 • Marijan Hrgović, Tomb II, Field 14, from Bitelić Gornji, Croatia
 • Jure Mrčela, Tomb II, Field 14, from Drniš, Croatia
 • Ilija Boban, Tomb II, Field 14, from Prugovo near Klis, Croatia
 • Anton Nehaj, Tomb II, Field 14, from Drniš, Croatia
 • Maksimilijan Vujakovič, Tomb II, Field 15, from Kistanje, Croatia
 • Zlatan Radmanović, Tomb II, Field 15, from Biljane, Benkovac, Croatia
 • Mirko Cerina, Tomb II, Field 15, from Podgrađe, Benkovac, Croatia
 • Andrija Ivaneža, Tomb II, Field 15, from Biljane Gornje, Benkovac, Croatia
 • Jure Berač, Tomb II, Field 16, from Gradac, Knin, Croatia
 • Wilsalm Sládek, Tomb II, Field 16, from Freiberg
 • Eduarde Pučnik, Tomb II, Field 16, from Trieste
 • Franjo Milić, Tomb II, Field 16, from Obrovac, Croatia
 • Franz Dolenz, Tomb II, Field 17, from Wartberg, Mürzthal in Stairamark, Wartberg an der Krems, Kirchdorf an der Krems District, Upper Austria, Austria
 • Marin Luić, Tomb II, Field 17, from Split, Croatia
 • Nikola Gagić, Tomb II, Field 17, from Radošić, Croatia
 • Josef Kayer, Tomb II, Field 18, from St. Johann, Voitsberg in Stiriamark, Voitsberg, Voitsberg District, Styria, Austria
 • Franz Kristin, Tomb II, Field 18, from Thiefengrund, Troppan in Voslram
 • Ivan Bilić, Tomb I, Field 19, from Studenci, Croatia
 • Anna Krznarić, Tomb I, Field 20, from Rijeka, Croatia
 • Johram Prise, Tomb I, Field 21, from Vienna, Austria
 • Andunver Diritti no tomb number, burial in Military field section, from Rovinj, Croatia (member of K.u.K. Zringmarine S.M. Schiff "Szigetvár" ship)
 • Joham Wicher, no tomb number, burial in Military field section, from St.Georgen, Kärnten, Austria (member of K.u.K Kriegsmarine S.M.S. St. Georg ship)
 • Luka Šuša, no tomb number, burial in Military field section, from Bjeline, Benkovac, Croatia
 • Mate Rajčić, no tomb number, burial in Military field section, from Drniš, Croatia
 • Marie Rozalie Krznarić, no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Gustav Hoaf (Hof), no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Anlig Kaučić, no tomb number, burial in Military field section, from Ljubljana, Slovenia
 • Anton Grünwald, no tomb number, burial in Military field section, from Tischnowitz- Mähren
 • Anton Šestan, no tomb number, burial in Military field section, from Buzet, Croatia
 • Josef Maly, no tomb number, burial in Military field section, from Třemošnice, Czechia (Tremošnic, Beúeschaú Böhmen)
 • Adam Zagorac, no tomb number, burial in Military field section, from Otišić, Vrlika, Croatia

1911 - 1919

 • Josef Martinú, Major, Tomb 54-VII, burial in Military field section, from Polička, Chrudim, Böhmen, Policka, Czechia
 • Teresa Emma Madey, Tomb 49- VII, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Rudolf Rakar, Tomb II / 16, burial in Military field at St. Sustipan (St. Marian), from Buzet, Croatia
 • Josef Neubauer, no tomb number, burial in Military field section, from Litomerice, Czechia (Leitmeritz, Böhmen)
 • Andreas Lörincz, no tomb number, burial in Military field section, from Ikafalva-Hirdi, Hungary
 • Michael Dujo Bubalo, no tomb number, burial in Military field section, from Miljevci, Drniš, Croatia
 • Růpa Lampů, Tomb VII-5, burial in Military field section, from Báránykud, Nagysink, Ungarn, Hungary
 • Lafiliůr Raliů, Tomb II -15, burial in Military field section, from Iszhina, Madrgyes, Ungarn, Hungary
 • Nikolaús Forhma, no tomb number, burial in Military field section, from Krászna, Hungary
 • Joham Sirbin, no tomb number, burial in Military field section, from Resinar, Nagy Disriad Ungarn, Hungary
 • Dinko Ćicmirko, Tomb X - 67, from Šibenik, Croatia
 • Josef Brunić, Tomb II, 15, from Oklaj, Promina, Croatia
 • Jure Radanović, Tomb II, 15, from Dicmo, Croatia
 • Fortunato Kranjac, Tomb II, 15, from Zlarin, Croatia
 • Marijan Rupčić, Tomb II, 15, from Lovreć, Croatia
 • Arpad Brezoczky, no tomb number, burial in Military field section
 • Joseph Kurat, no tomb number, burial in Military field section
 • Anton Weidner, Lt., no tomb number, burial in Military field section, from Gyargioš (Gyargijoš)
 • Ivan Kepra, no tomb number, burial in Military field section
 • Martin Brčić, no tomb number, burial in Military field section, from Kamensko, Croatia
 • Duje Marasović, no tomb number, burial in Military field section, from Strmendolac, Croatia
 • Stipan Rogošić, no tomb number, burial in Military field section, from Svinišće, Croatia
 • Ante Lončar, no tomb number, burial in Pojišan, na zemljištu "Općinske osamice" za pošast u Pojišan- Split, from Labin, Trogir, Croatia
 • Mihajlo Talatović, no tomb number, burial in Military field section, from Drežnica, Ogulin, Croatia
 • Boris Mazov, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Bazarm, Simbirska Gubernija, Russia
 • Petar Masnić, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Glavice, Sinj, Croatia
 • Nikola Bandalović, no tomb number, burial in Military field section, from Split, Croatia
 • Kosta Milošević, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Cetinje, Montenegro
 • Sava Milović Mušo, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Grahovo, Montenegro
 • Mate Dulibić, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj "Ciganska mala", from Šibenik
 • Marko Vučković, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Vrba, Njeguš, Montenegro
 • Amedeo Marchiori, no tomb number, burial on Military section, from parobrod Spitalschiff / Shicff "Elektra" Feldpost 406
 • Mihajlo Lažičić, no tomb number, burial on Military section, from parobrod Spitalschiff / Shicff "Elektra" Feldpost 406
 • Rudolf Gajar, no tomb number, burial on Military section, from parobrod Spitalschiff / Shicff "Elektra" Feldpost 406
 • Marko Varkas, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj "Ciganska mala", from Zagvozd, Croatia
 • Jovan Abramović, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Kotor, Montenegro
 • Vicko Soljatić, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj "Ciganska mala", from Bol, Brač, Croatia
 • Hasan Išmirović, no tomb number, burial on Military section, soldier from parobrod ship Spitalschiff III " Tirol", Feldpost 406; from Gornja Međa, Kotor, Bosnia and Hercegovina, Kotor, Montenegro
 • Anufer m. Jan Tlezyszyn, no tomb number, burial on Military section, from Bonow, Javorow, Galicien
 • Krsto Kaluđerović, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, from Čeklić, Montenegro
 • Benjamin Weintranb Winitz, burial on jewish cemetery in Split - Croatia, from Karlusch, Galicia (laut legimitationsblatt)
 • Ilija Ljaljić, no tomb number, burial on Military section, from Koljane, Vrlika, Croatia
 • Ljubo Kresović, no tomb number, burial on cemetery in Dugi rat, Omiš, Croatia, from Modrino Selo, Kistanje, Croatia
 • Mate Bilobrk, no tomb number, burial on cemetery in Otok, Sinj, from Otok, Sinj, Croatia
 • Ernest Sichart, no tomb number, burial on Military section of cemetery, from Hvar, Crnova Gorica, Croatia
 • Lazar Đapić, no tomb number, burial on Bitelić cemetery, from Bitelić, Sinj, Croatia
 • Ivan Habjan, no tomb number, burial on Military section, from Selzach, Krainburg, Krain, Kranj, Kranj, Slovenia
 • Tomo Bešlić, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj "Ciganska mala", from Crivac, Muć, Croatia
 • Đuro Stoić, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj, from Bitelić, Sinj, Croatia
 • Franz Winkler, no tom number, burial on cemetery in Gata, Omiš, from Szentendre, Pest, Hungary
 • Josef Tomaka, no tomb number, burial on Military section, from Lukawice, Breszow, Galizien, Lukavice, Czechia
 • Adam Ziemba, no tomb number, burial on Military section cemetery in Sinj "Ciganska mala", from Gorki, Brzozow, Galicien
 • Anton Polombito, no tomb number, burial on Military section, from Zadar, Croatia
 • Andrija Klarić-Kukuz, no tomb number, burial on cemetery in Turjaci, Croatia, from Brnadci, Sinj Croatia
 • Ante Kunac, no tomb number, burial on cemetery in Potravlje, Croatia, from Potravlje Croatia
 • Ivan Marić, no tomb number, burial on Military section, from Vinišće, Croatia
 • Viktor Nones, no tomb number, burial on Military section, from Strigno, Civizzano, Tirol
 • Stojan Gajić, no tomb number, burial on Military section, from Otišić, Vrlika, Croatia
 • Franz Müler, no tomb number, burial on Military section, from Prague, Czechia
 • Mihael Grabowsky, no tomb number, burial on Military section, from Mistjenko (Miljičko), Russia
 • Franz Grosseibl, no tomb number, burial on Military section, from Gánte, Mar Fehér meg. Ungarn, Hungary
 • Dominik Lorenzini, no tomb number, burial on Military section
 • Anton Zydka, no tomb number, burial on Military section, from Bukovsko, Sanok,Galizien
 • Miho Vučić, no tomb number, burial on civilian cemetery "Otok" in Solin (Salona), from Solin, Croatia
 • Luigi Jori, no tomb number, burial on Military section, from Novara, Provincia di Novara, Piemonte, Italy
 • Antonio Gjelpi, major, no tomb number, burial in Civilian field section, from Kaštel Novi, Kotor,, Montenegro
 • Jovo Tinatić, no tomb number, burial on cemetery in Sinj, Croatia, from Budva, Montenegro
 • Ladislav Milaček, no tomb number, burial on Military section
 • Antonio Bottarelli, no tomb number, burial on Military section
 • Karl Rappricht, no tomb number, burial on cemetery in Mostar, Bosnia and Herzegovina, from Gebirgs Neudorf, Brün, Böhmen
 • Kotatko Wenzel, not tomb number, burial on Sv. Stjepan cemetery, from Hellescau, Mähren, Prague, Czechia
 • Nikola Mrđen, no tomb number, burial on cemetery in Drniš, Croatia, from Drniš Croatia
 • Ivan Batur, tomb number No. 55, burial in Military field section, from Pridraga, Novigrad, Croatia
 • Ilija Adović, no tomb number, burial on Military section, from Podbablje, Imotski, Croatia
 • Antal (Anton) Bittenbinder, no tomb number, burial on Military section, from Beszöháza, Bezink (Nagybecskerek), Kom. Terental in Ungarn, Hungary
 • [Marijan Rontić], tomb number 107, burial on Military section, from Donje Ogorje, Muć, Croatia
 • Niko Rančev, tomb number 108, burial on Military section, from Bribinj, Sali, Zadar, Croatia
 • Šimun Boni, no tomb number, burial on Military section, from Zadar, Croatia
 • Dmitar Strela, tomb number 22, burial in Military field section, from Vesela Dolina, Krimeninska, Poltava, Poltavs'ka oblast, Ukraine
 • Ivan Perović, tomb number 81, burial in Military field section, from Kostrena, Sv. Lucija, Šušak, Croatia
 • Anton Bregen, tomb number 21, burial in Military field section, from Walawa, Przemysl, Galizien, Walawa, przemyski, Podkarpackie Voivodeship, Poland
 • Ivo Samadržić, tomb number 13, burial in Military field section, from Dubica, Drventa, Derventa, Bosnia and Herzegovina
 • Wenzel Duschoslav, tomb number 20, burial in Military section, from Weisskirchlitz-Böhmen, Heimatsberchigt: Mnischek-Bezirk-Smichov.Böhmen, Czechia
 • Jure Tešija, tomb number 19, burial in Military field section, from Lećevica, Croatia
 • Fedor Pilewin, tomb number 87, burial in Military section, from Uspenskoje - Gonv: Moskau, Gruöhel Wohn. Art: Gluhovo, Moskau, Uspenskoye, Uspensky District, Krasnodar Krai, Russia
 • Jakob Supel, tomb number 40 burial in Military section, from Lozan, Staromjesto, Galizien
 • Josef Neubert, no tomb number, burial on cemetery in Kaštel Novi, Croatia, from Hatschein, Olmütz, Mähren, Olomouc, Czechia
 • Anufer Paruto, grave number 39, burial in Military section, from Dolganak-Stry, Galizien
 • Ante Vuletin, grave number 38, burial in Military section, from Split, Croatia
 • Franz Prungraber, grave number 37, burial in Military section, from Wien X., Vienna, Austria
 • Gottlieb Rejf, grave number 57, burial in Military section, from Zámez, Jičin, Böhmen, Jicin, Czechia
 • Marin Biočić, no tomb number, burial on cemetery in Kaštel Sućurac, from Kaštel Sućurac, Croatia
 • Ignatz Opatka, no grave umber, burial on cemetery in Tivat, Montenegro
 • Mihael Stubner, grave number 23, burial in Military section, from Bihas Kom. Zolyorn Ungarn, Hungary
 • Franz Schonerr, grave number 75, burial in Military section, from Flies Landweg Tirol, Tyrol, Austria
 • Mirko Jozić, grave number 70, burial in Military section, from Sinj, Croatia
 • Josip Mimić, grave number 65, burial in Military section, from Buković, Benkovac, Croatia
 • Johann Moldovan, grave number 134, burial in Military section, from Nemesbudafalva, Szomka-Doboka,Ungarn, Hungary
 • [Roman Sobol Roman Sobol, grave number 69, burial in Military section, from Žabno, Trubžek, Galitien
 • Nikola Klicov, no grave, burial in Military section, from Golubić, Knin, Croatia
 • Niko Modrić, grave number 97, burial in Military section from Glavice, Sinj, Croatia
 • Stipan Stipičić, grave number 79/1, burial in Military section, from Gonji Humac, Pučišća, Brač, Croatia
 • Johann Ložinsky, grave number 84/1, burial in Military section, from Lemberg, Galizien
 • Daniele Tambosso, grave number 62, burial in Military section from Spelimbergo, Udine, Italy
 • Stefan Rogosa, grave number 98, burial in Military section, from Spitalschiff der K.u.K. Flotte Dampfer X
 • [Venzel Svaton], grave number 25, burial in Military section, from Spitalschiff der K.u.K. Flotte Dampfer X
 • Josef Fülle, grave number 92, burial in Military section, from Nagysarvaz, Kom: Pozsony, Ungarn, Hungary
 • Luka Marinović, no grave number, burial on cemetery in Milna, Brač, Croatia
 • Ferenez Janos, grave number 29, burial in Military section, from Hungary
 • Bruno Kaiser, grave number 26, burial in Military section, from Breslau (Enderstrasse 18)
 • Albert Kaczeniok, no grave number, burial in Military section, from Grondsdorf, Darmstaat (Germany), Germany
 • Illija Trogrlić, no grave number, burial in Military section, from Studenci, Imotski, Croatia
 • Jaroslav Lončarević, no grave number, burial in Military section, from Barbat, Pag, Rab, Croatia
 • Andras Nagy, no grave number, burial in Military section, from Kökös, Haromzek m., Hungary
 • Ante Trosković, no grave number, burial in Military section, from Banjevci, Benkovac, Croatia
 • Petar Antić, no grave number, burial in Military section (possible?), Note: In this record isn't any written informations, all columns are empty. Possible he was died in February 1919 and was burial in same month on Sustipan cemetery in Split.

Poveznice / Links