Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Villages, houses, inhabitants and house owners in Kärkölä, Finland

« Back to Projects Dashboard

view all

Profiles

 • Johan Ericsson (1848 - d.)
  Syntynyt Kastettu Kylä Talo Isä Äiti Lapsi 13.6.1848 18.6.1848 Henna Inhys. Erik Johansson Anna Lisa Ericsdr. 41 Johan Orimattila syntyneet- vihityt-kuolleet 1848-1868 (AP I Ca:1) Sivu 110 1848;...
 • Eliisa Pynnölä (1876 - 1954)
  Muut lähteet Räsänen, K., & Tamminen, L. (1979). Orimattilan pitäjän Pennalan kylän Kummilan talon isäntä Kaarle Kummila ja emäntä Karoliina o.s. Alestalo sekä heidän jälkeläisensä puolisoineen.
 • Vihtori Santala (1871 - 1921)
  Muut lähteet Räsänen, K., & Tamminen, L. (1979). Orimattilan pitäjän Pennalan kylän Kummilan talon isäntä Kaarle Kummila ja emäntä Karoliina o.s. Alestalo sekä heidän jälkeläisensä puolisoineen.
 • Lyyli Vähätalo (1909 - 1982)
  Avioliitto Lahden seurakunnallisia tietoja, Lahti -lehti 1.7. 1933, Avioliittoon vihitty metsätyönjoht. Niilo KOsti Vähätalo ja Lydia Lucina Santala Muut lähteet Räsänen, K., & Tamminen, L....
 • Juho Nestori Peltonen (1888 - d.)
  Syntynyt Kastettu Kylä Talo Isä Äiti Lapsi 1.2.1888 12.2.1888 Uusikylä Mattila 286 Itsellinen Johan Viktor Malakianpoika Josefina Ahitoffelintytär 31 Johan Nestor Kärkölä syntyneet 1887-1893 (MKO4...

Kärkölä kuuluu Päijät-Hämeen maakuntaan.

Kärkölän pitäjätason Geni-projekti on aloitettu 9.6.2017. Kärkölän asukkaisiin, kyliin pääset tutustumaan jatkossa myös tarpeen mukaan perustettavien kyläprojektien kautta. Talojen isäntäväkien ja sukujen esittelyä varten voi perustaa Talonhaltijaprojekteja. Maakunta-tasolla toimii Keski-Suomen, Pirkanmaa ja Häme Geni-projekti, jonka tukena FB-ryhmä Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Hämeen suvut

Tervetuloa rakentamaan Kärkölää asutuksi Genissä!

Voit aloittaa liittymällä projektiin yhteistyökumppaniksi, kohdasta Toiminnot > Liity yhteistyökumppaniksi. Tämän jälkeen voit hyväksyä myös uusia yhteistyökumppaneita, liittymispyynnöt lähettyvät kaikille yhteistyökumppaneille, kun joku on pyynnön hyväksynyt, se riittää. Voit liittää ylläpitämiäsi Geniprofiileita Kärkölästä projektiin, kts. profiilien listaus. jatkossa profilit voi liittää myös kylä- ja talokohtaisiin projekteihin, joita perustetaan tarpeen mukaan.

Muut projektit

Suositellaan, että projektin yhteistyökumppanit liittyvät myös Keski-Suomen, Pirkanmaa ja Häme Geni-projektiin ja liittävät profiilit myös sinne.
Käsityöläisten, pappien, sotilaiden ym. ammatinharjoittajien profiilit suositellaan liitettäväksi myös ammattikohtaisiin ym. asiayhteyteen sopiviin projekteihin, esim. Suomalaiset siirtolaiset - Finnish emigrants, Karkotetut suomalaiset Siperiassa autonomian aikana jne.

Jos haluat keskustella projektiin liittyvistä aiheista, voit aloittaa projektikeskustelun. Profiileihin liittyvää keskustelua voi käydä ko. profiilin keskustelussa. Huomioi, että keskustelut ovat julkisia, ne näkyvät myös Genin ulkopuolella.

Lähteitä

Kylät

Hähkäniemi

Hevonoja

Hongisto

Iso-Sattiala

Kärkölä

Karvala

Lappila

Maavehmaa

Marttila

Uusikylä

Vähä-Sattiala