Start My Family Tree Welcome to Geni, home of the world's largest family tree.
Join Geni to explore your genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.
view all

Profiles

  • Edla Komppa (1871 - d.)
  • Johan Henrik Vilander (1839 - 1917)
    Kärkölä, syntyneet-vihityt-kuolleet 1835-1850, kuva 21 Kärkölä RK 1856-1863, s. 134 Lill Sattiala Kärkölä, ulosmuuttaneet no 41 (vuonna 1862) Hollola RK 1871-1880, s. 272 a Kutajoki no 2 Hovila, ...
  • Gunilla Katariina Sahlberg (1817 - 1892)
    KESKEN RK Sysmä 1840-1850, Wirdois by Handtverkare och inhysingar: ( ifr Joutsa 8.1.1845 ) LK Sysmä 1844-1852, Wirdois by, Handverkare och Inhysningar: RK Sysmä 1851-1860, Wirdois, Handtverkare:
  • Jaakoppi Olavinpoika Tokero (c.1600 - aft.1650)

Tervetuloa rakentamaan Joutsaa asutuksi Genissä!

Joutsa kuuluu Keski-Suomen maakuntaan, Hartolan, Sysmän, Pertunmaan, Heinolan ja Luhangan ohella se kuului myös muinaiseen Itä-Hämeeseen.

Voit aloittaa liittymällä projektiin yhteistyökumppaniksi, kohdasta Toiminnot > Liity yhteistyökumppaniksi. Tämän jälkeen voit hyväksyä myös uusia yhteistyökumppaneita, liittymispyynnöt lähettyvät kaikille yhteistyökumppaneille, kun joku on pyynnön hyväksynyt, se riittää. Voit liittää ylläpitämiäsi Geniprofiileita Joutsa projektiin, kts. profiilien listaus. jatkossa profilit voi liittää myös kylä- ja talokohtaisiin projekteihin, joita perustetaan tarpeen mukaan.

Joutsan asukkaisiin, kyliin pääset tutustumaan jatkossa myös tarpeen mukaan perustettavien kyläprojektien kautta. Talojen isäntäväkien ja sukujen esittelyä varten voi perustaa Talonhaltijaprojekteja. Maakunta-tasolla toimii Keski-Suomen, Pirkanmaa ja Häme Geni-projekti, jonka tukena FB-ryhmä Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Hämeen suvut

Paikkatiedon tallennus profiiliin

Kun lisäät profiilin projektiin, tarkista että syntymäpaikkatiedot oikeassa kohdassa, kts. kuva Paikkatiedon tallennus profiiliin Tämä helpottaa jatkossa projektiin liitettyjen profiilien tarkastelua ja lajittelua. Muita ohjeita Genin käyttöön liittyen löydät täältä.

Muut projektit

Suositellaan, että projektin yhteistyökumppanit liittyvät myös Keski-Suomen, Pirkanmaa ja Häme Geni-projektiin ja liittävät profiilit myös sinne. Käsityöläisten, pappien, sotilaiden ym. ammatinharjoittajien profiilit suositellaan liitettäväksi myös ammattikohtaisiin ym. asiayhteyteen sopiviin projekteihin, esim. Suomalaiset siirtolaiset - Finnish emigrants, Karkotetut suomalaiset Siperiassa autonomian aikana, Suuri adressi jne.

Jos haluat keskustella projektiin liittyvistä aiheista, voit aloittaa projektikeskustelun. Profiileihin liittyvää keskustelua voi käydä ko. profiilin keskustelussa. Huomioi, että keskustelut ovat julkisia, ne näkyvät myös Genin ulkopuolella.

Lähteitä

Kylät

Angesselkä

Hankaa

Joutsa

Kälä

Laitjärvi

Marjotaipale

Mieskonmäki

Pajumäki

Pappinen

Pärnämäki

Pylsy

Ruorasmäki

kuuluu Pertunmaahan

Tammilahti

Tolvasniemi

Uimaniemi

Vähä Jousa