Start your family tree now Is your surname Fabritius?
There are already 13 users and 1,014 genealogy profiles with the Fabritius surname on Geni. Explore Fabritius genealogy and family history in the World's Largest Family Tree.

Fabritius Genealogy and Fabritius Family History Information

‹ Back to Surnames Index

Create your Family Tree.
Discover your Family History.

 • Build your family tree online
 • Share photos and videos
 • Smart Matching™ technology
 • Free!
view all

Profiles

 • Carel Pietersz Fabritius (1622 - 1654)
  Zie Wikipedia... it is known that Carel and Barent worked for a short time as carpenters and soon after adopted the surname "Fabritius" (carpenter in Latin)
 • Aapram Fabritius (1871 - d.)
  Sortavalan msrk *1.1.1871 10.2.1871 Kuokkaniemi 14. B:s. Johan Davidss. Fabritius h:ru Helena Mustonen 33 AbramSortavalan maaseurakunnan arkisto - Pää- ja rippikirjat I 1890-1899 (I Aa:22, aukeamat 1...
 • Aarne Aatami Fabritius (1910 - d.)
  syntymäaika Sortavalan kaupunkiseurakunnan arkisto - Pää- ja rippikirjat 1910-1919 (I Aa:8, A - Ö), jakso 29: F; Kansallisarkisto: / Viitattu 23.8.2020
 • Aarne Johannes Fabritius (1899 - d.)
  Syntyneet:

About the Fabritius surname

Isäni, Prof R.A. (Reino Antero) Hirvonen, asui perheensä kanssa Munkkiniemessä Helsingissä 1930 luvulta aina 1990 luvulle saakka. Hänen osoite oli Tiilimäki 2.

Hänen lempiharrastus oli shakin peluu. Joka lauantai ilta hän pelasi naapurissa asuvan herrasmies Fabritiuksen kanssa shakkia, joka asui samassa taloyhtiössä, mutta naapuritalossa.

Kun Uukuniemellä tuntuu löytyvät runsaasti Fabritius -nimisiä henkilöitä, niin voisin kuvitella, että naapuritalossa asunut Fabritius voisi polveutua Uukuniemestä. Osaako täällä joku vahvistaa?

Isäni oli syntynyt 1907 ja veikkaan, että naapurin herrasmies oli samaa ikäpolvea. Naapuri oli naimisissa ja rouvat tulivat mukaan shakki iltoihin. Tietysti kahvit ja pullat maistuivat. Mutta meitä lapsia ilahdutti, että he toivat aina lapsille namusia. Näin pysyimme poissa häiritsemästä shankin peluuta. Fabritius naapurilla en tiedä olleen lapsia. Hänen vaimo tykkäsi selvästi saksankielisestä musiikista.